Despre noi

Teritoriul GAL-ului Someş Transilvan este format din 14 comune acoperind o suprafaţă de 1048 km2. Populaţia totală este de 43 141 locuitori cu o densitate pe întreaga suprafaţă de 41,15 loc/km². Cele 14 comune ale teritoriului cuprind un număr de 84 sate .Teritoriul GAL-ului Someş Transilvan este identificat în Regiunea de Nord-Vest, în judeţul Cluj, în partea estică a municipiului Cluj-Napoca şi cuprinde partea nord-estică a acestuia la interferenţa a două mari unităţi de relief: Podişul Someşan, în vest şi Câmpia Transilvania, în est, fiind traversat de la sud la nord de râul Someşul Mic.

PLANUL DE DEZVOLTARE al teritoriului -DEPUS!!!

In data de 15-11-2010 am reusit sa depunem la timp proiectul -PLANUL DE DEZVOLTARE - a teritoriului GAL SOMES TRANSILVAN, pentru obtinerea finantarii acestuia.
Proiectul depus la D.A.D.R. Cluj, Departamentul pentru Dezvoltare Rurala, contine 988 de pagini -documentul original si 2 copii , inclusiv toate paginile scanate si inregistrate pe DVD.In mare dosarul pentru selectia GAL contine 2 parti : A =221 de pagini ale Planului de dezvoltare, anexele cu seminariile de informare si work shopuri, cu liste de prezenta si minute incheiate, materialele informative pentru promovarea programului , pliante de informare privind proiectul, comunicatele de presa privind deschiderea proiectului, schimburile de experinta si finalizarea cu succes a Planului, si B= PARTENERIATUL format din 99 de parteneri, semnat si stampilat, inclusiv dovada inregistrarii ONG-urilor, institutiilor publice, societatilor comerciale, PFA,etc.
La nivelul intregii tari s-au depus un numar total de 156 de dosare de candidatura, reducandu-se astfel sansele la 50% pentru fiecare GAL.
Speram intr-o evaluare favorabila GALului nostru,deoarece teritoriul GAL SOMES TRANSILVAN indeplineste cerintete privind teritoriul, populatia si omogenitatea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu